مقادير وطريقة عمل صينية بطاطس باللحم المفروم لايت
مقادير عمل صينية البطاطس باللحمة المفرومة لايت للريجيم ولمن يرغبون فى اتباع حمية وانقاص اوزانهم
المقادير
1 كيلو جرام من البطاطس المسلوقة
واحد كوب من اللبن الزبادي قليل او منزوع الدسم
فلفل أحمر حار+ صنوبر+ قرفة + ملح + فلفل أسود
ملعقة زيت نباتي
نصف كوب جبن شيدر قليل الدسم مبشور
نصف كيلو لحم مفروم
نصف كوب بصل أخضر
نصف كوب بقسماط
المقادير
1 كيلو جرام من البطاطس المسلوقة
واحد كوب من اللبن الزبادي قليل او منزوع الدسم
فلفل أحمر حار+ صنوبر+ قرفة + ملح + فلفل أسود
ملعقة زيت نباتي
نصف كوب جبن شيدر قليل الدسم مبشور
نصف كيلو لحم مفروم
نصف كوب بصل أخضر
نصف كوب بقسماط
طريقةاعداد صينية بطاطس باللحمة المفرومة
1- اهرسى البطاطس المسلوقة جيدا فى وعاء
2- اضيفى الى البطاطس اللبن الزبادي و الفلفل الأسود وقومى بخلطهم جيدا .
3- قومى بتجهيز اللحم المفروم وذلك بوضع الزيت في مقلاةعلى النار و أضيفي البصل، الفلفل الأحمر، القرفة والفلفل الأسود والملح وقومى بتقليبهم على النار حتى ينضج اللحم ثم قومى باضافة البصل الاخضر للخليط .
4- قومى باحضار صينية فرن وابدا بوضع طبقة من البطاطس ثمّ عليها طبقة من حشوة اللحم ثم طبقة من البطاطس ثم طبقة من الجبنة الشيدر
5- رشّي البقسماط ثم قومى بادخال
الصينية إلى الفرن لمدّة 20 دقيقة على حرارة 180 درجة مئوية.

1- اهرسى البطاطس المسلوقة جيدا فى وعاء
2- اضيفى الى البطاطس اللبن الزبادي و الفلفل الأسود وقومى بخلطهم جيدا .
3- قومى بتجهيز اللحم المفروم وذلك بوضع الزيت في مقلاةعلى النار و أضيفي البصل، الفلفل الأحمر، القرفة والفلفل الأسود والملح وقومى بتقليبهم على النار حتى ينضج اللحم ثم قومى باضافة البصل الاخضر للخليط .
4- قومى باحضار صينية فرن وابدا بوضع طبقة من البطاطس ثمّ عليها طبقة من حشوة اللحم ثم طبقة من البطاطس ثم طبقة من الجبنة الشيدر
5- رشّي البقسماط ثم قومى بادخال
الصينية إلى الفرن لمدّة 20 دقيقة على حرارة 180 درجة مئوية.

تعليقات
إرسال تعليق